Έναρξη σχολικού έτους 2021-22

 

Παρασκευή 10/9/2021

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες και αγαπητά μας παιδιά,

Τη Δευτέρα 13 - 09 - 2021 θα γίνει ο αγιασμός στο σχολείο μας στις 10:45. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν κανονικά το πρωί, τηρώντας το καθιερωμένο δρομολόγιο και θα αναχωρήσουν στις 12.30 από το σχολείο.   Το κυλικείο δε θα λειτουργήσει και θα πρέπει να έχετε μαζί σας φαγητό και νερό. Επίσης, τη Δευτέρα θα παραλάβετε τα βιβλία σας και θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, οπότε φροντίστε   να έχετε μαζί σας ένα τετράδιο και γραφική ύλη.

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο έχοντας μαζί τους μάσκα,  πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test), το οποίο θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση δωρεάν self testsαπό τα φαρμακεία στους μαθητές όλων των βαθμίδων, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή. Κάθε μαθητής θα προμηθεύεται έξι δωρεάν self tests  με τα οποία θα καλύπτει τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.minedu.gov.gr/news/49890-3-9-21-asfales-anoigma-ton-sxoleion-gia-to-etos-2021-2023

Να είστε όλοι καλά! Καλή αρχή! Καλή σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής

και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του ΓΕΛ Σχηματαρίου